Muut tavat osallistua

Kaikki on perheestä -kampanjaan voi osallistua monella tavalla. Valitse juuri itsellesi paras tapa osallistua ja tukea perheiden hyvinvointia sekä vanhempien jaksamista. Tukesi on arvokasta.

 

MobilePay

Tee lahjoitus helposti ja nopeasti MobilePaylla numeroon 55448.

Tai klikkaa suoraan MobilePayhin>

 

Tee kertalahjoitus

Tee kertalahjoitus helposti verkossa. Klikkaa lahjoituslomakkeelle ja valitse sinulle sopiva lahjoitussumma ja maksutapa.

Lahjoita nyt>

Yrityskumppanuus

Yhteistyökumppanuus Kaikki on perheestä -kampanjassa on hieno tapa tukea perheiden hyvinvointia. Ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme lisää tästä ja muistakin Väestöliiton yritysyhteistyön mahdollisuuksista. 

Jätä meille yhteydenottopyyntö>

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa jättää itsestään jälki tuleville sukupolville. Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas.

Voit halutessasi kohdentaa testamenttilahjoituksen nimenomaan perheiden hyvinvointia tukevaan työhömme tai yleisesti Väestöliiton työhön turvallisten ihmissuhteiden, ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Lue lisää Vestöliiton sivuilla>

Kuukausilahjoitus

Nyt voit myös liittyä Väestöliiton kuukausilahjoittajaksi. Kuukausilahjoitus on arvokas tapa tukea työtämme turvallisten ihmissuhteiden, ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta. Tuellasi voimme varmistaa toimintamme jatkuvuuden.

Liity kuukausilahjoittajaksi>