Mukana tukemassa

Kiitämme lämpimästi yhteistyökumppaneitamme, yrityslahjoittajia sekä pro bono -hengessä mukana olevia vaikuttajia. Sydämellinen kiitos tuestanne.

Pääyhteistyökumppani 2023

Yhteistyö Väestöliiton kanssa on konkreettinen keino meille tuoda apua perheille, jotka sitä todella tarvitsevat. Sen lisäksi, että tarjoamme luovan ja vastuullisen median mainostajille, haluamme palvella yhteiskuntaa vastuullisesti ja vaikuttaa positiivisesti meitä ympäröivään maailmaan – siten arvokkaan Kaikki on perheestä -kampanjan yhteistyökumppanuus sopii erinomaisesti toiseen olemassaolomme tarkoitukseemme olla A Platform for Good.

Me Clear Channelilla uskomme maailmaan, jossa muutos on mahdollista ja tavoitteet tehty saavutettaviksi. Lue, mitä hyvää ulkomainonta tuo kaupungeille ja yhteiskunnalle >>

Yhteistyökumppani 2023

Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että pääsemme osallistumaan arvokkaaseen työhön kaikenlaisten perheiden puolesta. On hienoa, että Väestöliitto on avoimin mielin lähtenyt kanssamme rakentamaan varainhankinnan konventioita rikkovaa kampanjaa, joka nostaa oivaltavasti esiin perhe-elämän monet puolet aidosti erottuvalla tavalla. Toivomme, että kampanjan myötävaikutuksella mahdollisimman monet perheet saavat jatkossakin kipeästi kaipaamaansa apua vaikeina aikoina.

-TBWA\Helsinki

Yhteistyökumppani 2023

Me Randomexilla ajattelemme, että lähes kaikki elämän osa-alueet lähtevät rakentumaan perheestä. Perheen merkitys on iso yleisen hyvinvoinnin sekä työssä jaksamisen osalta. Tämän takia haluamme olla mukana tekemässä Väestöliiton Kaikki On Perheestä -kampanjaa.

Suuri kiitos myös kaikille kampanjassa mukana oleville vaikuttajille

Tuulia Ranta

Olen Tuulia Ranta, freelancerkuvittaja, sisällöntuottaja, varhaiskasvatuksen ammattilainen ja kahden pienen lapsen äiti.

Olen pitänyt vertaistuellista @mutsijyraa-tiliäni Instagramissa vuodesta 2017. Piirrän tililleni kuvia lapsiperhe-elämästämme ja vanhemmuudesta kaikkine kommelluksineen, iloineen ja suruineen. Olen käsitellyt julkaisuissani paljon vanhemmuudessa jaksamista ja väsymistä. Toivon, että tällä tavalla joku näkee ettei ole tunteidensa kanssa yksin. Että joku toinen ymmärtää. Haluan tarjota vertaistukea vanhemmille ja sitä kautta mahdollisesti parantaa myös lasten hyvinvointia.

Lähdin mielelläni mukaan tähän Kaikki on perheestä -kampanjaan, sillä se edistää juuri niitä asioita joita pidän valtavan tärkeänä. Näitä ovat esimerkiksi yksinäisyyden ennaltaehkäisy ja vanhemmuuden tukeminen. Sitä meistä jokainen tarvitsee jollain tavalla; ajatusta siitä ettei ole yksin.

Käy tutustumassa Tuulian Instagram-tiliin tästä.

Nina Mikkonen

Olen Nina Mikkonen, yrittäjä, luennoitsija, sisällöntuottaja

Elämäni varrella tapahtuneet surulliset ja raskaat asiat ovat vaikuttaneet nykyiseen käsitykseeni perheestä. Ne ovat syventäneet suhdettani niin läheisiin kuin vieraimpiinkin. Olemme samaa porukkaa, samaa heimoa, niin hyvässä kuin pahassa. Rakkaus ei vähene jaettaessa, se lisääntyy. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, jaettu suru on puoli surua, ne eivät ole pelkkiä fraaseja, kun lausahduksia tutkii tarkemmin.  Niissä on syvä sanoma läheisyydestä ja paikalla olemisesta, silloin kun toinen tarvitsee. Voi olla yksin mutta silti ei tarvitse olla yksinäinen, voidaan olla me.Voidaan olla sitä tässä ja nyt, sillä kenellekään meistä ei ole luvattu huomista. Yhteisellä matkallamme voi sattua mitä tahansa odottamatonta, olen sen kokenut. Olen myös kokenut auttavia käsiä, kun olen ontunut. Saman haluan tehdä myös toisille heidän tarvitessaan tukea. Perhe ei ole ainoastaan  ydinperhe. Meillä on mahdollisuus laajentaa sitä. Minulle perhe merkitsee rakkautta. Tässä ajassa tarvitsemme rakkautta. Että jokaisella on joku, joka tuo hänen elämäänsä lämpöä.

On ilo olla mukana Kaikki on perheestä -kampanjassa, jonka arvoja ja tavoitteita pidän erittäin tärkeinä. Vanhemmuuden tukeminen ja yksinäisyyden ennaltaehkäisy ovat rakkauden tekoja, jotka kantavat pitkälle.

Käy tutustumassa Ninaan tarkemmin hänen omilla sivuillaan täällä.

Kiitos myös kaikille muille mukana oleville vaikuttajille <3 Käy tutustumassa tarkemmin heidän koskettaviin postauksiin aiheesta:

Martti Suosalo – käy lukemassa Martin artikkeli täällä>

Petri Matero – katso Petrin postaus täällä>

Vesa Heimo – katso Vesan postaus täällä ja Tiktok-video täällä>

Taneli/faijanarkea – katso postaus täällä>

Tommi Koivisto – katso postaus täällä>

Anni/anninuunissa – katso postaus täällä>

Karoliina Pentikäinen – katso postaus täällä>

Iina Moukola – katso postaus täällä>

Laura/tehtavanimikkeenalaura – katso postaus täällä>

Kiinnostaako yritysyhteistyö Väestöliiton kanssa? Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista.